Hopp til hovedinnholdet

Havregrynsupppe med grønnsaker

for 6 personer

Ingredienser:

  • 5 dl havregryn
  • 4 liter vann
  • 2 skrelte poteter i terninger
  • 1 purreløk
  • 1 stykke sellerirot
  • persille
  • en liten nepe
  • en liten blomkål
  • 1-2 gulrot
  • en liten løk
  • salt og pepper

Gryn og pent oppskårne grønnsaker kokes en halv time. Tilsett litt smør eller smeltet fett fra kalv eller okse. Tilsett buljong eller fond etter smak. Suppen smaker godt, og den er meget næringsrik.

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
8.00-16.00 22. april 2020

Vitenparken, Ås

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler