Hopp til hovedinnholdet

Havregrynsupppe med grønnsaker

for 6 personer

Ingredienser:

  • 5 dl havregryn
  • 4 liter vann
  • 2 skrelte poteter i terninger
  • 1 purreløk
  • 1 stykke sellerirot
  • persille
  • en liten nepe
  • en liten blomkål
  • 1-2 gulrot
  • en liten løk
  • salt og pepper

Gryn og pent oppskårne grønnsaker kokes en halv time. Tilsett litt smør eller smeltet fett fra kalv eller okse. Tilsett buljong eller fond etter smak. Suppen smaker godt, og den er meget næringsrik.

Havrekalenderen

9.00-14.30 18. november 2020

Vitenparken, Fredrik A. Dahls vei 8, 1433 Ås

9.00-15.45 21. januar 2021

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2021

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

8.00 11. oktober - 20.00 14. oktober 2021

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler